Juuri kun innostuin blokkaamisesta, niin tuli vastoinkäymisiä. Läheiseni menehtyi. Suru oli suuri ja hommia tuli paljon, joten enää ei jäänyt aikaa kirjoittamiselle, vaikka kuinka olisin halunnut jatkaa tätä.

Piti tyhjentää asuntoa, sopia erilaisia asioita, käydä töissä ja töiden jälkeen usein asunnolle pakkaushommiin. Olipa rankka kokemus!

Tein diilin patinan kanssa joka tyhjentää kuolinpesiä. Luulin, että nouto on melkein ilmaista, kun tavarat menee heille myyntiin, mutta erehdyin siinäkin. Pidin hintaa aika kovana, mutta kaikella on tietty hintansa, ei kukaan mitään tee puoli-ilmaiseksi. Onhan siinä heilläkin työtä, kun kantavat tavarat pois ja isoimmat joutuivat purkamaankin työkaluilla. Pakkasin kaikki vaatteet ja astiat yms. heille valmiiksi.

Miten paljon ihmisille kertyykään tavaraa. Nyt sen oikein konkreettisesti huomasi, kun joutui toisen kotia tyhjentämään. Samalla tuli ajatelleeksi omaa kotia ja sitä tavaramäärää mitä tulee kerättyä, vaikkei tarvitse. Mistäköhän moinen hamstraus on peräisin. Ostetaan kirppareiltakin kaikenlaista mukamas kivaa koriste-esinettä tms. ja koti on muutenkin pullollaan kaikenlaista. Kaapit ihan täynnä astiaa, kippoa ja kuppia, vaatetta jms. että huh huh

.. että tällä lailla tällä kertaa